Печат на тази страница
Понеделник, 18 Ноември 2019 08:22

"Топлофикация- Плевен" ЕАД засажда дръвчета с част от спестените средства от преминаването към електронни фактури Избрана

Написана от

   През седмицата "Топлофикация – Плевен" ЕАД организира засаждане на 3 броя дръвчета в детски учебни заведения-клиенти на Дружеството. Инициативата е във връзка с възможността за издаване на електронни фактури, с цел подобряване информираността на нашите клиенти и пестенето на хартия, а от там и емитирането на по-малко вредни емисии в природата.

  "Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, доказано правят хората по-спокойни и здрави. Но това не е всичко, да засадиш дърво и да оставиш следа е нещо, което всяко човешко същество трябва да изпита. Искаме децата да се влюбят в природата, защото, ние хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме, а Земята има нужда от нашата помощ."

  С това мото Изпълнителният директор на "Топлофикация – Плевен" ЕАД инж. Йордан Василев и негови служители засадиха дръвчета в ДГ "Щастливо детство", ОДЗ "Звънче" и ДГ "Слънце" гр. Плевен. На директорите на градините г-жа Иванова, г-жа Дончева- Маринова и г-жа Добрева бяха връчени приветствени писма, а на децата бяха раздадени знамена и балони.
От своя страна те поздравиха г-н Василев и всички присъстващи с песни и стихотворения и разказаха как трябва да се опазва природата и колко е важно да се засаждат дървета. Децата участваха лично в процеса на засаждане, като поливаха дръвчетата с малки лейки, което породи много вълнение и интерес от съвместното начинание.
  Всички участващи приветстваха добрата инициатива на "Топлофикация-Плевен" ЕАД. Директорите на учебните заведения предадоха на г-н Василев благодарствени писма относно инициативата.

Прочетена 343 пъти Последно променена в Понеделник, 18 Ноември 2019 08:22