Информация за е-Фактура

Написана от

Уважаеми Клиенти,
Във връзка многото запитвания, относно допълнителна информация в електронната фактура за разпределена топлинна енергия /МВтч/, отчетени дялови единици, разлика в показания и т.н. за Ви уведомяваме, че подробна справка може да видите:

  • в прикаченият файл към Вашата фактура /HTML/, намиращ се в долния ляв ъгъл на фактурата;

 

 

От допълнителната информация можете да видите всички данни по разпределението на топлинната енергия за абонатната станция и за Вашият имот.

 

  • в прикаченият файл към Вашата фактура /PDF/, намиращ се в горния ляв ъгъл на фактурата;

 

 

  • в прикаченият файл, намиращ се след Вашата фактура в HTML и PDF формат.

 

"Топлофикация-Плевен" ЕАД Ви уведомява, че за всеки Клиент, регистрирал се за електронна фактура до 31.10.2020 година, Дружеството ще заделя по 0,10 лева, а със събраните средства ще бъдат закупени и засадени дръвчета.
Напомняме, че Клиентите на дружеството могат ежемесечно да получават електронна фактура за ползвана топлинна енергия. За тази цел е необходимо да попълните "Заявление-декларация" по образец, като декларирате валиден имейл адрес, на който ще получавате съобщения за издадените на Ваше име електронни фактури. Формуляр може да получите на място в клиентския център или да изтеглите от нашия сайт https://www.toplo-pleven.com в раздел е-Фактура. Надлежно оформените документи се представят в клиентския център на дружеството с адрес: ул. "Източна индустриална зона" № 128, по пощата, п.к. 93, с куриер, факс /064 895-289/ или със сканирано копие на имейл адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Благодарим за доверието!

Прочетена 381 пъти

Времето (в момента и прогноза)

WeatherAholic&OpenWeatherMap ©